Geslaagde open dag 5 jarig jubileum

Geslaagde open dag 5 jarig jubileum

Op zaterdag 28 februari jl. vierde Alpo zorg haar 5 jarig jubileum.

Er was die dag van alles te doen en dat trok veel bezoekers. Men kon de bloeddruk laten meten, er werd een handmassage gegeven, men kon bloemschikken, maar vooral was het feest. Er was een hapje en een drankje en het was leuk om te zien dat niet alleen bekenden, maar ook buurtbewoners en geïnteresseerden binnen kwamen om kennis te maken met alles wat Alpo zorg doet.

Vanaf deze plaats wil ik iedereen bedanken voor de warme woorden, de mooie kado's en de overweldigende hoeveelheid aan bloemen. Het was een geweldige dag en ik denk er met een warm hart aan terug. De vijf jaar dat Alpo zorg bestaat zijn omgevlogen en het sterkt me dat zoveel mensen mij steunen. Ik zeg op naar het volgende lustrum!

5 jarig jubileum Wilma Reehorst

Gerelateerde items