Uitnodiging bijeenkomst gemeente Lansingerland

Uitnodiging bijeenkomst gemeente Lansingerland

Uitnodiging bijeenkomst gemeente Lansingerland

Beste eerste- en tweedelijns professionals,

Het jaar loop bijna ten einde. Nog even en dan is de gemeente verantwoordelijk voor de jeugdhulp, de Wmo, inclusief de AWBZ-taken begeleiding en de uitvoering van de Participatiewet. Taken die we alleen samen met u goed kunnen uitvoeren, zodat we voor al onze inwoners de juiste hulp en ondersteuning kunnen bieden om mee te doen met de samenleving. We hebben met z’n allen hard gewerkt om klaar te zijn voor 1 januari 2015. Maar kent iedereen iedereen met wie hij of zij gaat samenwerken? Om elkaar beter te leren kennen en/of nieuwe kennissen op te doen organiseert de gemeente Lansingerland een startbijeenkomst. Daarnaast leggen wij uit hoe wij de toegang hebben georganiseerd, waarom wij geen wijkteam hebben en hoe wij tegen zelfredzaamheid aan kijken.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 11 december van 15.00-17.00 uur in het gemeentehuis van Lansingerland, Tobias Asserlaan 1, 2662 SB Bergschenhoek. Inloop vanaf 14.30 uur. Na 17.00 uur is er een borrel.  

Voor deze bijeenkomst nodigen we alle vrijwilligers en professionals uit die hulp en ondersteuning bieden aan de inwoners waar het om gaat. Dus alle 1e lijns en 2e lijns maatschappelijke (en medische) partners die diensten aanbieden in Lansingerland voor jeugd, volwassenen en ouderen. Samen moeten wij het gaan doen, samen zorgen wij dat het in 2015 Goed voor Elkaar is!   Dus doe mee! Kom kennismaken! Laat anderen met jou kennismaken! Jouw kwaliteit is een schakeltje in het grote 3D netwerk!Tip: neem veel visitekaartjes mee.
Wilt u meedoen aan deze middag, meldt u dan aan via onder vermelding van interactieve bijeenkomst, uw naam en uw organisatie. Tot 11 december!  

 

Met een vriendelijke groet,  

Gemeente Lansingerland    

 

Gerelateerde items