Alpo zorg stelt zich graag aan u voor.


Alpo zorg is een thuiszorgorganisatie van Wilma Reehorst en is ontstaan uit onvrede van zorgvragers over de wilmakwaliteit van zorg. Nadat zij jaren werkzaam is geweest in verschillende functies bij diverse zorginstellingen, is zij in 2010 een zorgbureau begonnen.

Alpo zorg werkt samen met zorgverleners die dezelfde passie hebben en zorg van hoge kwaliteit kunnen geven. Het motto van Alpo zorg is zorg verlenen met respect voor de cliënt en diens omgeving. Wij stellen dan ook hoge eisen aan onze zorgverleners. De kwaliteiten van onze zorgverleners moeten bestaan uit een afgeronde opleiding met behaald diploma, maar zeker ook een goede attitude, flexibel kunnen zijn, een groot gevoel voor humor hebben en betrouwbaar zijn. Tevens moeten zij goed kunnen samenwerken met mantelzorgers en overige disciplines.
En net dat beetje meer willen doen voor een cliënt.
Dat is gelukt.

Alpo zorg heeft een goede naam weten op te bouwen.

Kennis maken

Zorg is heel persoonlijk. Het is belangrijk dat u zich prettig en op uw gemak voelt bij de persoon die u verzorgt. Daarom maken we eerst rustig kennis, bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving en krijgt u een map met alle informatie die u op uw gemak nog eens kunt nalezen. Hierna gaan we op zoek naar de zorgverleners die bij u passen.

 

de-klik-bij-alpo-zorgDe klik

Klikt het van beide kanten? Dan zetten we op papier welke zorg u nodig heeft. Dit heet het Zorgplan.

De afspraken worden vastgelegd door ondertekening van de zorgovereenkomst, de overeenkomst van dienstverlening en de algemene leveringsvoorwaarden. Daarnaast krijgt u een Zorgdossier.
Hierin worden alle papieren die met uw dagelijkse zorg te maken hebben bewaard. Iedereen die bij uw zorg betrokken is, kan zo gemakkelijk lezen hoe het op dat moment met u gaat. Bijvoorbeeld uw huisarts of fysiotherapeut.

 

Voortgang

Samen met de zorgverlener evalueren we regelmatig hoe de zorg bevalt. Dan zijn ook eventuele aanpassingen aan het Zorgplan mogelijk.