Lisette de Ruiter-SchröterSamen op de foto

Al vanaf het begin (alweer in 2010) betrokken bij Alpo zorg, als rechterhand van Wilma. 
Ik ben getrouwd met Joop, een gedreven webdesigner en woon al jaren in het rustige groene Meerzicht. Wilma ken ik al meer dan 15 jaar en toen zij mij vroeg of ik haar met Alpo zorg wilde helpen, hoefde ik niet lang na te denken. Met mijn ervaring als directiesecretaresse kan ik haar goed ondersteunen en verder kunnen we het heel goed met elkaar vinden. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van team Alpo zorg!

Colette de Jong

pf Colette

 

Colette werkt sinds augustus 2017 in deeltijd bij Alpo zorg als huishoudelijke hulp I.
Ik woon al jaren in Zoetermeer met veel plezier. Ik geniet van mij kleinkinderen die voor mij heel belangrijk zijn.

Verder is werken in de zorg mijn passie. De afwisseling van werken in een team, zelfstandig taken uitvoeren en aandacht aan de cliënten kunnen geven, spreken mij erg aan. Mijn kennis en vaardigheden zet ik graag in om voor mensen te zorgen en elke dag opnieuw een verschil te maken, al is het maar klein.

   

      
Denise Schook

Hallo!
Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Denise Schook, 36 jaar en woon samen met mijn 2 kindjes in het gezellige zoetermeer.
Ik ben sinds november werkzaam bij alpozorg, en werk er met heel veel plezier! Leuke mensen, gezellig team en prachtige mensen leren kennen door mijn werkzaamheden.
Kortom, prachtig werk om dit te mogen doen!

 

Sherida van Aalst huishoudelijke hulp Alpo zorg

In november 2017 is Sherida bij Alpo zorg gestart als Huishoudelijke Hulp I. 
Sherida is een positieve dame die enorm hart voor de zaak heeft. Altijd bereidwillig en draait haar hand niet om voor de soms intensievere hulp die nodig is bij het huishouden. Kortom een aanwinst voor Alpo zorg!

 

Sander Mansveld

verpleegkundige alpo zorg

 

Op dit moment is Sander Mansveld de enige man binnen het team van Alpo zorg, maar hij houdt zich goed staande. Sinds november 2017 is Sander Mansveld toegevoegd aan het team van Alpo zorg als verzorgende niveau 3. Sander is zeer flexibel, een harde werker en heeft oog voor details.

 
  
Sharon van der Straetenhuishoudelijke hulp Alpo zorg wmo

 Zoals ze zelf zegt heeft Sharon een positieve instelling, laat mensen graag lachen en heeft een goed inlevingsvermogen. Ze wil graag iedereen de aandacht en de zorg geven die hij /zij nodig heeft. Sharon is sinds 7 december 2017 in dienst bij Alpo zorg als Huishoudelijke hulp II en maakt alles waar wat zij zegt. Welkom bij Alpo zorg!

  

 Coraline Sterling
huishoudelijke hulp Alpo zorg wmo

Sinds 19 december 2017 is Coraline Sterling in dienst als Huishoudelijke Hulp I. Coraline is een rustige lieve dame die zich graag inzet voor een ander. Zij is een harde werker, die liever een half uur langer blijft dan eerder stopt. Zeer flexibel en de cliënten zijn weg van haar! Geweldig dat je bij ons bent!

 
 

 

Tineke Pronkhuishoudelijke hulp Alpo zorg wmo

Tineke ziet zich zelf als een harde werker die graag wat betekent voor haar mede mens. Ze is sociaal ingesteld en kan goed in oplossingen denken. Sinds 2 januari 2018 werkt Tineke als Huishoudelijke Hulp I. Eerlijk is eerlijk, Tineke heeft niets te veel gezegd, fijn dat je bij ons team hoort!

 

 Levana Oldenburg

administratief medewerker Alpo zorg WMO 

Op 1 mei 2018 is Levana Oldenburg gestart bij Alpo zorg als administratief medewerker. Levana is een echte doorzetter met een positieve uitstraling. Ze is eerlijk doch rechtvaardig en doet wat ze zegt. U treft haar 3 dagen in de week op het kantoor van Alpo zorg en zij regelt alle administratieve zaken wat betreft de WMO.

 

 

verpleegkundige alpo zorg

 

Jeanine Imanuel

Alpo zorg groeit en sinds 18 juni 2018 is Jeanine ons team komen versterken. Jeanine is verpleegkundige niveau 4 en is een verrijking voor het team van Alpo zorg.
Jeanine is rustig en doortastend, werkt secuur en is heel vriendelijk. Haar flexibiliteit wordt enorm gewaardeerd! 

 

Sylvia Alblas

huishoudelijke hulp Alpo zorg wmo

Hierbij stellen wij graag Sylvia Alblas aan u voor. Zij is per 2 juli 2018 gestart als huishoudelijke hulp I. Sylvia is een gezellige dame die zeer bereidwillig is om met de cliënt mee te denken.